söndag 8 februari 2009

she caves.


okej, humöret har inte varit på topp idag. vaknade runt elva och började skriva lite på min del av temaredovisningen.. härlig start på dagen.. not. gick ner och tänkte äta frukost men inser att det bara finns äckligt bröd och att flingorna är slut.. joy. upptäcker också att diskmaskinen är klar och redo att bli tömd, ett berg av disk står på diskbänken, det fanns ingen morotsjuice och att soporna skulle bäras ut blev jag snabbt påmind om. när det är klart så får jag såklart höra att mitt rum måste städas också.. suck.
mellanrumvafan!
sedan kom mormor och familjen fikade, semlorna var torra med för mycket mandelmassa och grädde.. jävla pessimist jag är men vafan det var väl bara en sån dag idag, i guess.

mellanrumvafan!
stack och tränade sen i alla fall vilket kändes bra och nu så blööööööööööööööö igen typ. borde nog sova nu så godnatt och önska mig lycka till med humöret imorron, yeeeeeeees..

mellanrumvafan!
dagens låt vare också ja.. bright eyes - four winds

1 kommentar:

  1. usch då, inget bra. min dag HADE vart så dålig om jag gjort vad jag skulle, dvs genetik och ullredovisning - men eftersom jag sket i det och fikade i 3 ½ timmar istället blev den rätt bra :)

    SvaraRadera


Bloggintresserade